תבשיל בטטה טנסי ויסקי
תבשיל בטטה טנסי ויסקי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 430 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 23 אוהדים. לך לחנות ותביא פקאן, מלח, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: מתכון רוטב ברביקיו טנסי ויסקי, לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר, ו גריל ג'ק דניאלס טנסי המבורגרים ויסקי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול. מבשלים בטטות במים רותחים עד למכרז, כ 7 דקות; לנקז.
להעביר תפוחי אדמה לקערת ערבוב גדולה; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר חום, ויסקי טנסי, 1/4 כוס חמאה מרוכך, קינמון, ואגוז מוסקט לתפוחי האדמה; מערבבים לשלב.
מורחים תערובת לתוך צלחת תבשיל 1 ליטר.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת קטנה על אש נמוכה. מערבבים 3/4 כוס סוכר חום לתוך חמאה מומסת עד incorporated.
מוסיפים פקאנים למחבת; מבשלים ומערבבים עד שהפקאנים מצופים לחלוטין בתערובת החמאה, 2 עד 3 דקות. תערובת בטטה למעלה עם אגוזי פקאן.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה בקצוות, כ -25 דקות.