תבשיל בטטה ללא חלב
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, קרם קוקוס, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו תבשיל בטטה ללא חלב, פנקייק בטטה 2-מרכיב {ללא גלוטן, ללא חלב, ללא אגוז}, ו בראנץ ' תפוחי אדמה מתוקים Kimchi חשיש-ללא גלוטן, חלב חינם, צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני; להוסיף על 1 אינץ ' של מים. מכסים ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד מכרז.
הסר מחבת מחום, לנקז בטטות, ולאחר מכן להחזיר תפוחי אדמה למחבת כדי לסייע להתאדות לחות עודפת.מחממים התנור שלך ל 177° ולרסס 1 1/2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול.
מוסיפים את חמאת התפוחים, הביצים, חלב קוקוס או שמנת, דבש ומרגרינה 1/4 כוס לקערת ערבוב גדולה, ומערבבים לשלב.
מוסיפים תפוחי אדמה מבושלים ומערבבים עד מחית.כפית את תערובת הבטטה לתוך התבשיל מוכן שלך dish.In קערה קטנה, מערבבים את הסוכר החום, פקאן (אם משתמשים) ונותר 2 כפות מרגרינה יחד עד שכל החומרים מופצים באופן שווה.
מפזרים באופן שווה על תפוחי האדמה המתוקים.
אופים במשך 20 עד 30 דקות או עד חם תוסס.