תבשיל בטטה מסורתי
תבשיל בטטה מסורתי עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 16 . מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, בטטות, מרשמלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו תבשיל בטטה מסורתי מהיר, תבשיל בטטה מסורתי לחג ההודיה, ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בתנור הולנדי, ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 15 דקות או עד רך מאוד.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מוסיפים סוכר והבא 3 מרכיבים (באמצעות וניל). תערובת בטטה מחית עם מחית תפוחי אדמה. מקפלים ב 1/4 גביע פקאן. לגרד תערובת תפוחי אדמה לתוך שכבה אפילו בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים עם פקאן 1/4 כוס הנותרים; העליון עם מרשמלו.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד הזהב.