תבשיל בטטה עם צימוקים לבנים
תבשיל בטטה עם צימוקים לבנים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 9 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חמאה, תמצית ונילן, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו תבשיל ביצה לבן עם קרום בטטה ונקניקיית הודו, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו צימוקים בטטה לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים ביצים, סוכר, חמאה מומסת, צימוקים, חלב, ותמצית וניל בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים פירה בטטות; מערבבים לשלב.
מורחים את תערובת הבטטה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מערבבים סוכר חום וקמח יחד בקערה קטנה. מחית חמאה לתוך התערובת עם מזלג עד מתפורר; להוסיף פקאנים ומערבבים.
מפזרים את תערובת הסוכר החום על תערובת הבטטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -30 דקות.