קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

תבשיל ביצים וברוקולי

תבשיל ביצים וברוקולי
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו את תבשיל הביצה והברוקולי. המתכון הזה מספיק ל-6 מנות. במחיר של 1.74 דולר למנה , המתכון מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון אובו ומעט חלבון, מכיל 561 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -40 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-340 יגידו שהוא קלע בול. הוא יהיה להיט באירוע החורף שלכם. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש ברוקולי, קמח, גבינת צ'דר ומלח. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -3 שעות ו-40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה מקבל ציון טוב של 79% . מתכונים דומים: תבשיל שיבולת שועל עם ברוקולי לארוחת בוקר ,מוקפץ בקר וברוקולי עם צ'ילי ושום , ולינגוויני אפוי עם ביצה עם בצל, בצל ירוק ואוממה .

הוראות

1
בקערה גדולה, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
יוצקים לסיר בישול איטי משומן בנפח 3 ליטר. מכסים ומבשלים בעוצמה גבוהה במשך שעה. מערבבים.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
הנמיכו את האש לנמוכה; כסו ובשלו 2-1/2 עד 3 שעות נוספות או עד שמדחום יראה 160 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מפזרים גבינה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל