תבשיל ביצים וברוקולי
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו את תבשיל הביצה והברוקולי. המתכון הזה מספיק ל-6 מנות. במחיר של 1.74 דולר למנה , המתכון מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון אובו ומעט חלבון, מכיל 561 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -40 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-340 יגידו שהוא קלע בול. הוא יהיה להיט באירוע החורף שלכם. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש ברוקולי, קמח, גבינת צ'דר ומלח. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -3 שעות ו-40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה מקבל ציון טוב של 79% . מתכונים דומים: תבשיל שיבולת שועל עם ברוקולי לארוחת בוקר ,מוקפץ בקר וברוקולי עם צ'ילי ושום , ולינגוויני אפוי עם ביצה עם בצל, בצל ירוק ואוממה .
הוראות
בקערה גדולה, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
יוצקים לסיר בישול איטי משומן בנפח 3 ליטר. מכסים ומבשלים בעוצמה גבוהה במשך שעה. מערבבים.
הנמיכו את האש לנמוכה; כסו ובשלו 2-1/2 עד 3 שעות נוספות או עד שמדחום יראה 160 מעלות.