תבשיל ביצים של בוקר חג המולד
זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם חרדל, מלח, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בוקר חג המולד, תבשיל ארוחת בוקר של בוקר חג המולד, ו עוגת בוקר חג המולד.
הוראות
רססו צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מורחים בשר חזיר לתוך החלק התחתון של תבשיל תבשיל מוכן. חמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם; לחתוך פרוסות לקוביות. סדר קוביות לחם בחמאה על גבי בשר חזיר; גבינה אמריקאית שכבה על קוביות לחם.
להקציף חלב, ביצים, אבקת חרדל, ומלח יחד בקערה; לשפוך מעל שכבת גבינה אמריקאית. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום לקרר 8 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר רדיד אלומיניום מתבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת וביצים נקבעים באמצע, כ 1 שעה.