תבשיל בצל אספרגוס
תבשיל בצל אספרגוס יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 301 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם יש לך מלח, גבינת צ'דר, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 46%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אספרגוס, שמיר + תבשיל ביצה בצל, אספרגוס בצל בייקון, ו שלושה בצל אספרגוס מרק.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו אספרגוס ובצל ב -1 כף חמאה עד שהם פריכים-רכים, כ -8 דקות.
העברה ל-1-1/2 קו-טי ללא שומן. תבנית אפייה.
בסיר גדול ממיסים 2 כפות חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים את גבינת השמנת, המלח והפלפל; מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מפזרים גבינת צ ' דר. ממיסים את החמאה שנותרה; זורקים עם פירורי לחם.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד לחימום.