תבשיל בקר
נזיד בשר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1211 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לכי לחנות וקחי גליונות בצק עלים, קמח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: תבשיל שעועית שחורה בשרני, שעועית ביפי פוט פאי, ו ביפי דה ביף פאן.
הוראות
הפשרת גיליון מאפה בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים תנור ל 425 מעלות F.
פתח גיליון מאפה על משטח מקומח קלות.
חותכים בצק לתוך 4 (4 אינץ') סיבובים.
מניחים סיבובים על תבנית אפייה.
אופים 12 דקות או עד הזהב. להפריש ולשמור חם.
מפזרים בשר עם פלפל שחור. בשר בקר עם קמח.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד להשחמה.
חום לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני 15 דקות או עד בשר בקר נעשה רוטב מעובה מעט. מתבלים לפי הטעם.
מחלקים תבשיל בין 4 (12-אונקיה) קערות. מעל כל אחד עם עגול מאפה.