קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

תבשיל בקר

תבשיל בקר
תבשיל בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 892 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, צ'אק בשר, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. הציון הזה אדיר. נסו תבשיל בקר לבבי-ניתן להכין תבשיל בקר מילוי בקלות בקרוקפוט שלכם, תבשיל בקר של רוני, כן, תבשיל בקר, ו תבשיל בקר עם לפת (בקר בורגיניון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי גדול עם מכסה צמוד על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
יוצקים מספיק שמן למילוי התבנית בעומק של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מורחים קמח על צלחת או פיסת נייר שעווה. מתבלים מחצית מהבקר בנדיבות במלח ופלפל, ואז מחפרים בקמח. מנערים את עודפי הקמח ומוסיפים לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
קולים את הבשר, ללא כיסוי, מערבבים רק מדי פעם, עד להשחמה טובה, כ -8 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הבקר לצלחת. חזור על הפעולה עם יתרת הבקר. השלך את השמן ונגב את התבנית. מחממים את התנור ל 275 מעלות צלזיוס.מחזירים את הסיר לתנור וממיסים את החמאה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ 1 דקה יותר. מחזירים את הבקר לסיר ומוסיפים את המים או המרק, ומביאים לרתיחה. בעזרת חתיכת חוט מטבח קושרים יחד את הפטרוזיליה, הטימין ועלי הדפנה ומוסיפים את הצרור לסיר. מתבלים עם 2 כפיות מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים ומעבירים לתנור. תבשיל את הבשר עד שהוא רך, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוציאים את התנור ההולנדי מהתנור. דלפו את השומן מנוזל הבישול בעזרת מצקת.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
מצקתמצקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי והעגבניות ומביאים לרתיחה. תבשיל, חשוף, על גבי התנור, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל מעובה והבשר והירקות רכים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
הסר וזורק את צרור העשבים. מערבבים פנימה את החומץ ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים בין קערות ומגישים מיד. הערה של קוק: צ ' אק בקר, בגלל השיש של שומן תוך שרירי, הוא הבחירה עבור כל סוג של תבשיל. אם אינך מוצא צ 'אק קוביות לתבשיל במחלקת הבשר שלך, קנה סטייק עבה וחתוך אותו לקוביות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון