קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

תבשיל בקר

תבשיל בקר
נזיד בשר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, צ'אק בקר משובש היטב, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הבשר במלח ופלפל. בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, חום 1 כף של שמן צמחי עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים מחצית הבשר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הבשר הוא השחמה בכל רחבי, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את הבשר לקערה גדולה ורדודה. חזור עם שאריות שמן צמחי ובשר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום והבצל לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 8 דקות. להחזיר את הבשר וכל מיצים שהצטברו לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הקורנית, עגבניות, גזר, עלה דפנה, שקית תבלינים ומניה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
7
בואו להתקרר, ואז לקרר בין לילה.
8
לכסות את התבשיל ולחמם אותו מחדש על אש נמוכה. בינתיים, להמס את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הפטריות לרבעים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה למדי עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצקים 2 כפות של הנוזל לתוך קערה קטנה ולתת מגניב. מבשלים את הפטריות על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהם השחמה, כ 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את הפטריות לנזיד.
מרכיבים שתצטרך
12
להחזיר את המחבת הגדולה לחום מתון.
13
מוסיפים את המים ואת הלפת ומתבלים במלח. מכסים את המחבת ומבשלים את הלפת מעל חום מתון עד שהם רק מזלג במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14
תוסיף את הלפת לנזיד. זרוק את זרזי הקורנית, עלה דפנה ושקית התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
15
לטאטא את הקמח לתוך נוזל פטריות שמורות כדי ליצור משחה. כאשר התבשיל מגיע לרתיחה, מערבבים 1/2 כוס הרוטב לתוך הדבק עד מעורבב. מערבבים את הדבק לתוך התבשיל ומביאים לרתיחה. מבשלים את התבשיל על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מתעבה, על 2 דקות. מתבלים את הנזיד במלח ופלפל, מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך