תבשיל בקר אפוי הוא מנה עיקרית ל-8 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 323 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. תמורת 1.47 דולר למנה , מתכון זה מכסה 27% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם פלפל, מיורן, רוטב השחמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-55 דקות . זה יהיה להיט באירוע החורף שלכם. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 84% , וזה ציון אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , תבשיל בקר וגינס, ותבשיל צ'ילי ירוק עם בקר .
הוראות
1
בקערה גדולה, שלבו את העגבניות, המים, היין או ציר, הטפיוקה, הסוכר, המלח המתובל, רוטב השחמה אם רוצים, מיורן ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
מרז ' ורם
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טפיוקה.
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
הניחו לעמוד במשך 15 דקות.
3
מוסיפים את הבשר, תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי, הבצל ופירורי הלחם.