תבשיל בקר אפוי הוא מנה עיקרית ל-8 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 323 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. תמורת 1.47 דולר למנה , מתכון זה מכסה 27% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם פלפל, מיורן, רוטב השחמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-55 דקות . זה יהיה להיט באירוע החורף שלכם. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 84% , וזה ציון אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , תבשיל בקר וגינס, ותבשיל צ'ילי ירוק עם בקר .
הוראות
1
בקערה גדולה, שלבו את העגבניות, המים, היין או ציר, הטפיוקה, הסוכר, המלח המתובל, רוטב השחמה אם רוצים, מיורן ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
מרז ' ורם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
טפיוקה.
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הניחו לעמוד במשך 15 דקות.
3
מוסיפים את הבשר, תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי, הבצל ופירורי הלחם.