קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות56
מגזין

תבשיל בקר בירה II

תבשיל בקר בירה II
זה מושלם עבור יום האב. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. אם יש לך סלרי, בירה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 91%. נסו תבשיל בקר בירה, בורבון, בירה ונזיד בקר, ו תבשיל בקר מטוגן בבירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את בשר בקר וקמח בשקית פלסטיק גדולה resealable, ולנער את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
קיצור טבעיקיצור טבעי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
3
להעביר בשר מצופה למחבת, ומבשלים על 1 דקה, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים את תפוחי האדמה, גזר, סלרי, בצל ושום בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
מניחים בשר משחימים על הירקות, ומתבלים עם בזיליקום וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
בקערה, מערבבים את רוטב הצ ' ילי, בירה וסוכר חום, ושופכים על בשר בבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מכסים תנור איטי, ומבשלים 8 שעות על נמוך או 2 שעות על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס