תבשיל בקר בירה II
זה מושלם עבור יום האב. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. אם יש לך סלרי, בירה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 91%. נסו תבשיל בקר בירה, בורבון, בירה ונזיד בקר, ו תבשיל בקר מטוגן בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מניחים את בשר בקר וקמח בשקית פלסטיק גדולה resealable, ולנער את המעיל.
להעביר בשר מצופה למחבת, ומבשלים על 1 דקה, עד השחמה.
מערבבים את תפוחי האדמה, גזר, סלרי, בצל ושום בבישול איטי.
מניחים בשר משחימים על הירקות, ומתבלים עם בזיליקום וקורנית.
בקערה, מערבבים את רוטב הצ ' ילי, בירה וסוכר חום, ושופכים על בשר בבישול האיטי.
מכסים תנור איטי, ומבשלים 8 שעות על נמוך או 2 שעות על גבוה.