תבשיל בקר, בירה ושעורה
תבשיל בקר, בירה ושעורה הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 415 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לפת, מים, מרק בשר במלח נמוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת בירה אגוזים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר, בירה ושעורה, תבשיל בשר מבושל איטי, בירה ושעורה בקערות לחם, ו תבשיל בקר ושעורה.
הוראות
מחממים שמן בעציץ מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
הוסף בשר למחבת; לטגן 10 דקות או עד השחמה.
מוסיפים בצל, עלי דפנה, וזרעי קורנית למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
לחשוף; מערבבים רסק עגבניות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים גזר, לפת, שעורה, 4 שיני שום, ופטריות; לטגן 3 דקות.
מוסיפים בשר בקר, 1/2 כפית מלח, מים, מרק, ווסטרשייר, ובירה; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, מכוסה, במשך 1 1/2 שעות. להשליך עלי מפרץ וזרעי קורנית.
בעוד תבשיל הוא רותח, לקצץ סלק, עוזב שורש 1 אינץ ' גזע על כל אחד; לשפשף עם מברשת.
מניחים בסיר בינוני, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 35 דקות או עד מכרז.
מסננים; לשטוף עם מים קרים.
ניקוז; מגניב. השאר שורש 1 אינץ ' גזע על כל סלק; לשפשף עורות.
חותכים כל סלק לתוך 6 פלחי.
שלב פטרוזיליה, עלי קורנית, ו 1 שן שום. מצקת על 2 כוסות תבשיל לתוך כל אחד 6 קערות. למעלה כל מנה עם 3 פלחי סלק, על 1 1/2 כפיות תערובת פטרוזיליה, ו 1 כפית חזרת.