תבשיל בקר ביתי
תבשיל בקר תוצרת בית יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב שחיפשתם. המתכון הזה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 431 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש צלי בשר בקר, שמן קנולן, מים וחומץ. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-50 דקות. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51%. מתכונים דומים: תבשיל בקר דרומי תוצרת בית, תבשיל בקר דרום תוצרת בית ותבשיל בקר ביתי בבישול איטי.
הוראות
בתנור הולנדי משחימים בשר בקר בשמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים עד לריכוך.
בקערה קטנה מערבבים את הקטשופ, רוטב ווסטרשייר, חומץ, סוכר חום, תבלינים ו-1-1/2 כוסות מים. מערבבים לתוך בשר בקר. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 2 עד 2-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מערבבים את הקמח והמים שנותרו; מערבבים בהדרגה לתוך תערובת בקר. מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שמסמיך.
יין מומלץ: שיראז, קברנה סוביניון, Malbec
שיראז, קברנה סוביניון ומלבק הם אפשרויות נהדרות לתבשיל בקר. יינות אדומים בעלי גוף מלא אלו הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.