תבשיל בקר בלגי
נזיד בשר בלגי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 590 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל טחון, צ'אק בשר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תבשיל בקר בלגי, תבשיל בקר בלגי, ו תבשיל בקר ובירה בלגי (מתכונים דומים).
הוראות
חסמו את הבייקון למשך 1 דקות במים רותחים.
מניחים בייקון וחמאה או מרגרינה בסיר גדול מכוסה או תנור הולנדי. מבשלים מעל חום בינוני עד בייקון הוא השחמה.
מוסיפים בצל; מבשלים עד הזהב.
מוסיפים שום, ומבשלים 1 או 2 דקות; הקפד לא לשרוף את השום.
הסר תערובת בייקון מ סיר, ולהניח בצד.
מוסיפים בשר לשומן שנשאר בסיר, וחומים מכל הצדדים. כאשר בשר הוא השחמה, להחזיר תערובת בייקון לסיר. מערבבים בקמח, מלח ופלפל.
הוסף מספיק בירה רק בקושי לכסות את הבשר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ולכסות. מבשלים 1 1/2 עד 2 שעות.
הסר סיר מחום, ומערבבים פטרוזיליה, גרידת לימון ומיץ לימון.