תבשיל בקר בקארי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך עלה דפנה, רוטב צ'ילה תאילנדי, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. נסו תבשיל בקר בקארי, תבשיל בקר בקארי, ו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין הדבק, לשלב הראשון 6 מרכיבים בבלנדר; תהליך עד חלקה. כף לתוך קערה.
כדי להכין תבשיל, לחמם תנור הולנדי מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
להפחית את החום נמוך; להוסיף שמן למחבת.
הוסף הדבק; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף קארי, קינמון, עלה דפנה; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בבשר, רוטב סויה, ומרק. הגבר את החום לגובה בינוני. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
מוסיפים בטטה, גזר, סלרי ופטריות. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 50 דקות או עד בשר וירקות במכרז.
הסר מהחום; מערבבים בחלב קוקוס. זרוק מקל קינמון ועלה דפנה.