תבשיל בקר ברוטב ברברה חריף
תבשיל בשר ברוטב ברביר חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. אם יש לך ג'ינג'ר, paprikan הקרקע, קאיין, שיני הקרקע allspice, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו תבשיל בקר חריף, תבשיל אננס בקר חריף, ו תבשיל בקר חריף עם שעועית ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, בצל דופק עד דק מאוד לקוביות (כמעט טהור).
ממיסים חמאה במחבת של 4 עד 5 ליטר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ומערבבים עד השחמה, כ -10 דקות.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, פפריקה, קאיין, כמון, חילבה, כורכום, קינמון, הל, ציפורן, ו allspice; מערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, יין ובשר; מביאים לרתיחה, ואז מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך מאוד כאשר פירסינג, כ 2 שעות.
תערובת תבלינים חריפה זו היא הבסיס לכל הבישול האתיופי. זה יכול לכלול ציפורן, קאיין, זנגביל, כמון, כורכום, וקינמון, בין תבלינים אחרים. זרעי חילבה טחון, אשר מוסיפים טעם מתוק במקצת, הם גם אופייניים. קנה אותם בשווקים במזרח התיכון או מתבלינים Penzeys ($09 לכל 1/4-צנצנת גביע; www.penzeys.com).
Injera: injera אותנטי עשוי טף מותסס, גרגר נפוץ באתיופיה. המרקם הספוגי, התוסס של הלחם דומה לזה של פנקייק. אם האותנטיות היא המטרה שלך, אתה יכול לקנות קמח טף מן השוק החבשית (25$עבור 5 lb.; www.abyssinianmarket.com).
Tej: יין דבש אתיופי זה הוא המשחק המסורתי עבור תבשילים חריפים, אבל כמה קמעונאים בארצות הברית לשאת tej מיובא אותנטי. אתה יכול לקנות בקבוק במסעדות אתיופיות רבות, אבל חלופה נגישה היא ריזלינג יבש, אשר זוגות להפליא עם נזיד בשר חריף. האהוב עלינו: Rieslings Sptlese מאזור Mosel של גרמניה.