תבשיל בקר בתנור מיושן
תבשיל בשר בתנור מיושן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם קמח, עלי דפנה, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מצוין. מתכונים דומים: תבשיל בקר בתנור מיושן, תבשיל בשר מיושן, ו תבשיל בשר מיושן.
הוראות
תנור חום עד 325 ° F. בתנור הולנדי 5 ליטר או 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית, לזרוק בשר בקר עם קמח.
בקערה גדולה, לערבב מרכיבים שנותרו.
יוצקים על בשר וירקות; בעדינות לערבב עד מעורב.
מכסים; אופים 3 שעות 30 דקות עד 4 שעות או עד בשר רך.