קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל בקר ואורז בר

תבשיל בקר ואורז בר
תבשיל בשר בקר ואורז בר הוא תבשיל ללא גלוטן וללא מוצרי חלב . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 130 קלוריות . תמורת 55 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש מרק אטריות עוף מרוכז, מרק שמנת מרוכז של פטריות, בצל ומי פחיות מרק. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. זה מושלם לחורף . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 44% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עטיפת אורז פראי קליפורניה וכרוב בקר עם גבינת ריקוטה פריכה , סלט אורז בר צבעוני וירקות עשבי תיבול בקיש פטה עם קרום אורז בר .

הוראות

1
במחבת משחימים בשר בקר טחון עם בצל עד שהבשר משחים והבצל רך; לְנַקֵז.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים בתוך 3-Qt. קְדֵרָה.
3
מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב. מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך שעה ו-20 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה