תבשיל בקר וברוקולי
תבשיל בקר וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 467 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חלק-גבינת מוצרלה רזה, מים, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. הציון הזה מוצק. נסו תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מבשלים בקר ובצל בשמן עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב ווסטרשייר, מלח שום, תיבול איטלקי, אורז, מרק ומים.
מניחים ברוקולי מבושל בתוך 11 אינץ'. איקס 7-אין. תבנית אפייה; כף תערובת בשר מעל.
אופים, חשופים, ב 400 מעלות במשך 15-20 דקות.
מקשטים בפטרוזיליה אם רוצים.