תבשיל בקר ופטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל בקר ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 43 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם מלח כשר, פטריות קרמיני, תפוחי אדמה בליס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל פטריות בקר, תבשיל בקר פטריות, ו תבשיל בקר ופטריות.
הוראות
שלב קמח,מלח ופלפל בשקית ניילון גדולה עם רוכסן כבד.
להוסיף חצי של בשר בקר; חותם תיק, ולנער עד בשר הוא באופן שווה מצופה.
מוציאים את הבשר מהשקית, מנערים את תערובת הקמח העודפת ומניחים על צלחת גדולה. חזור על התהליך עם תערובת הבקר והקמח שנותרה.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
להוסיף 1 1/2 כפות שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים חצי בשר; מבשלים 3 דקות, הופכים לחום מכל הצדדים.
מוציאים את הבשר מהמחבת. חזור על התהליך עם יתרת השמן והבקר והשאיר בשר בקר במחבת.
מחזירים את המחצית הראשונה של הבקר למחבת.
מוסיפים גזר ושאר החומרים, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מכסים ואופים ב 300 במשך 2 שעות ו 30 דקות או עד בשר וירקות רכים.