תבשיל בקר וצ'דר
תבשיל בקר וצ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 583 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 107 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם פרמזן, שמנת, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל בקר וצ'דר, בשר בקר טחון ותבשיל צ'דר - 7 נקודות, ו תבשיל בקר טחון מקרוני צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ. שמן תבנית אפייה של 2 ליטר.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את האטריות ומבשלים לאל דנטה לפי הוראות החבילה.
מסננים ומכניסים לתבנית האפייה המוכנה. זורקים עם השמנת החמוצה, הפרמזן ו 1/4 כפית מלח.
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים, תוך ערבוב, עד שכבר לא ורוד, כ -4 דקות.
מוסיפים את הפלפלים והבצל הירוק ומבשלים עד שהם רכים פריכים, כ -3 דקות. הפוך רווח במחבת, מוסיפים את רסק העגבניות ואת טוסט לרגע.
מפזרים את התיבול האיטלקי ו 1/4 כפית מלח.
מוסיפים את קוביות העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד להסמכה קלה, כ -2 דקות.
יוצקים את תערובת הבקר על האטריות ומפזרים את הצ ' דר המגורד.
אופים על המדף האמצעי עד שהגבינה נמסה והקצוות מבעבעים, 15 עד 20 דקות.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.