תבשיל בקר ורביולי איטלקי
תבשיל בשר בקר ורביולי איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו רביולי מלא בגבינה, עלי רוזמרין, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו תבשיל רביולי איטלקי מבושל לאט, תבשיל בקר איטלקי, ו תבשיל בקר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום ב 4 1/2-כדי 5 ליטר תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, שום, רוזמרין ופלפל שמן 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים. מערבבים בבשר. מבשלים 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר משחימים קלות.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. מכסים ומבשלים 45 עד 50 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך.
מערבבים שעועית ירוקה קפואה ורביולי. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רביולי במכרז.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.