קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות59
מגזין

תבשיל בקר ושעורה

תבשיל בקר ושעורה
תבשיל בקר ושעורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 419 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.73 דולר למנה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שוק בקר משולב וחתיכות זנב שור, בצל, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו תבשיל שעורה בקר, תבשיל שעורה בקר, ו תבשיל שעורה בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
משחימים את הבקר בסיר הלחץ על אש גבוהה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
2
מסננים כל שומן.
3
מוסיפים את העגבניות, המרק והשעורה ומחזירים לאש גבוהה. סגור את סיר הלחץ והביא ללחץ מלא. מנמיכים את האש עד שעורת הכיריים לוחשת, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שעורהשעורה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
4
שחרר את הלחץ באמצעות מכשיר השחרור של הכיריים (קרא את המדריך), או צנן את הכיריים על ידי הזרמת מים קרים מעל המכסה למשך 30 שניות. פותחים בזהירות, מסירים את המכסה ומוסיפים את הירקות, עשבי התיבול, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
5
החזירו את המכסה לסיר הלחץ וחממו ללחץ מלא על אש גבוהה. מנמיכים את האש כדי לשמור על לחץ ומבשלים עוד 10 דקות. שחרר את הלחץ כאמור לעיל.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
6
הסר את המכסה וקריר במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
מניחים את סיר הלחץ על אש גבוהה. משמנים וממליחים את חתיכות זנב השור והשוק ואז צורבים בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
8
מוסיפים את שאר החומרים ומכסים במים, נזהרים שלא למלא מעל קו "מילוי מקסימלי" של הכיריים. מביאים לרתיחה ומדליקים כל קצף שנאסף על פני השטח. לכסות ולנעול את המכסה. ברגע שהלחץ מצטבר בתוך הכיריים, הפחיתו את האש כך שבקושי תשמעו שריקה מהסיר. מבשלים 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
שחרר את הלחץ באמצעות מכשיר השחרור של הכיריים שלך (קרא את המדריך), או צנן את הכיריים על ידי הזרמת מים קרים מעל המכסה למשך 30 שניות. בזהירות לפתוח את המכסה ואת המתח, לסחוט את מוצקים לפני האכלה ערימת קומפוסט או הכלבים. מסננים דרך מסננת דקה או כמה שכבות של בד גבינה. מתבלים ומגישים או משתמשים כבסיס למתכוני מרק אחרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
פלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דקפלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף