תבשיל בקר טחון של מישל
תבשיל הבקר הטחון של מישל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.61 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 616 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מושלם עבור סתיו. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פלפל גרוס, גבינת צ'דר, ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח פאי דלעת כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו תבשיל אטריות בקר טחון, תבשיל בקר טחון ביתי, ו תבשיל הבקר הטחון של גברת ג'רלדין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, נקניק, בצל ופלפל פעמון יחד במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבקר והנקניק משחימים ומתפוררים לחלוטין, 7 עד 10 דקות.
מסננים שומן מהמחבת ומחזירים לאש.
מערבבים קמח, מלח, אורגנו ופלפל שחור לתערובת הבקר.
יוצקים רוטב ספגטי על התערובת.
מוסיפים ירקות מעורבים; מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מעבירים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
מרדדים בצק סהר לשכבה שטוחה על גבי תערובת הבקר; מפזרים גבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה, כ -30 דקות.