קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל בקר טחון של מישל

תבשיל בקר טחון של מישל
תבשיל הבקר הטחון של מישל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.61 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 616 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מושלם עבור סתיו. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פלפל גרוס, גבינת צ'דר, ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח פאי דלעת כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו תבשיל אטריות בקר טחון, תבשיל בקר טחון ביתי, ו תבשיל הבקר הטחון של גברת ג'רלדין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, נקניק, בצל ופלפל פעמון יחד במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבקר והנקניק משחימים ומתפוררים לחלוטין, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בשר טחוןבשר טחון
נקניקנקניק
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים שומן מהמחבת ומחזירים לאש.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים קמח, מלח, אורגנו ופלפל שחור לתערובת הבקר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
אורגנואורגנו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בקרבקר
מלחמלח
5
יוצקים רוטב ספגטי על התערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
6
מוסיפים ירקות מעורבים; מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
7
מעבירים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מרדדים בצק סהר לשכבה שטוחה על גבי תערובת הבקר; מפזרים גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
בצקבצק
בקרבקר
גלולגלול
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור