תבשיל הבקר הטחון של מישל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.61 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 616 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מושלם עבור סתיו. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פלפל גרוס, גבינת צ'דר, ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח פאי דלעת כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו תבשיל אטריות בקר טחון, תבשיל בקר טחון ביתי, ו תבשיל הבקר הטחון של גברת ג'רלדין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, נקניק, בצל ופלפל פעמון יחד במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבקר והנקניק משחימים ומתפוררים לחלוטין, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בשר טחון
נקניק
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים שומן מהמחבת ומחזירים לאש.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מערבבים קמח, מלח, אורגנו ופלפל שחור לתערובת הבקר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
אורגנו
קמח לכל מטרה
בקר
מלח
5
יוצקים רוטב ספגטי על התערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
6
מוסיפים ירקות מעורבים; מביאים תערובת לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
7
מעבירים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מרדדים בצק סהר לשכבה שטוחה על גבי תערובת הבקר; מפזרים גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר
בצק
בקר
גלול
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה, כ -30 דקות.