תבשיל בקר סהר
תבשיל בקר סהר לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, גבינת פטה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 43%. מתכונים דומים: תבשיל בקר, הודו או עוף, קדירה עם חצי סהר, ו קדירה עם חצי סהר.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת הקפיצו את הקישואים,הבצל והפלפל הירוק בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הבקר, מחית העגבניות, האורגנו, המלח והפלפל; מחממים.
מורחים פירה ב-11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם תערובת בקר; מפזרים גבינת פטה.
מגלגלים בצק סהר. מפרידים לארבעה מלבנים; מסדרים שלושה מלבנים מעל הקדירה.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 12-15 דקות או עד שהחלק העליון משחים.
מרדדים את הבצק שנותר לשתי לחמניות סהר; אופים לשימוש אחר.