קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

תבשיל בקר סקוטי

תבשיל בקר סקוטי
נזיד בקר סקוטי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 843 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אם יש לכם גזר, יין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון).

הוראות

1
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, לחמם 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מורחים את הקמח בקערה רדודה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומחפרים בקמח; מנערים כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים חצי מהבשר לתבשיל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה בתחתית, כ -3 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל עד השחמה בצד השני, על 2 דקות יותר. עם כפית מחוררת, להעביר את הבשר לקערה. חזור עם הנותרים 1 כף שמן בשר מקומח, השחמת הבשר על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
4
ממיסים את החמאה בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצלים, הגזרים, הסלרי והרטבגה ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הג ' לי והיין ומביאים לרתיחה על חום גבוה, מערבבים כדי לגרד כל חתיכות משחימות על תחתית התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את מלאי הבשר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הבשר השחום ואת כל מיצים שנצברו יחד עם טימין, שום עלה דפנה ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
9
עם כפית מחוררת, להעביר את הבשר לקערה. מרתיחים את הרוטב על חום גבוה עד מופחת 2 כוסות, על 10 דקות. החזירו את הבשר לתבשיל והתבשלו במלח ופלפל. זרוק את קורנית sprig ו עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים את התבשיל עם עוגות תפוחי אדמה Skirlie.
מרכיבים שתצטרך