תבשיל בקר עם ירקות חורף קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, עלי טימין, ירקות חורף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: תבשיל בקר עם ירקות חורף קלויים, נזיד בקר לבבי עם ירקות חורף קלויים, ו תבשיל בקר עם ירקות חורף.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F. זורקים ירקות ובצל עם 1 כף שמן זית על תבנית אפייה גדולה. צולים 20 דקות או עד שהירקות זהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בינתיים, לבשל ולערבב בשר בקר הנותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות או עד בשר משחימים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים ירקות קלויים, מרק עוף, עלי דפנה, טימין, פלפל, מלח ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 10 דקות או עד הרוטב הוא מעובה מעט.