תבשיל בקר עם פטריות שיטאקה
תבשיל בקר עם פטריות שיטאקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 448 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גזר חתוך תינוק, קמח זהב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו נזיד בשר מבושל איטי עם פטריות שיטאקה, בשר מוקפץ עם ברוקולי ופטריות שיטאקי (לצד האהוב החדש שלי: אורז כרובית), ו שאריות סלט רוסטביף עם פטריות שיטאקי וגבינת עיזים רכה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ופלפל. בשר מעייל עם תערובת קמח.
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר, בצל ופטריות בשמן, ערבוב מדי פעם, עד חום.
מערבבים במרק ועגבניות. כיסוי ומבשלים 2 שעות, להוסיף עד 1 כוס מים במידת הצורך. מערבבים תפוחי אדמה וגזר. מכסים ומבשלים כ 30 דקות או עד בשר וירקות הם מכרז.