תבשיל בקר פורטובלו עם פילאף חמוציות
תבשיל בקר פורטובלו עם פילאף חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.66 דולר למנה. מנה אחת מכילה 367 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מושלם לסתיו . גשו לסופר וקנו מים, מרק בקר, יין לבן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל בקר חמוציות מלוח , תבשיל בקר עם רוזמרין פולנטה ותבשיל פורטובלו טוסקני .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקמח, השום, המלח והפלפל.
מוסיפים בשר בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
בתנור הולנדי משחימים בשר בקר בשמן בקבוצות.
מוסיפים פטריות למחבת; להקפיץ עד לריכוך. מחזירים את בשר הבקר למחבת.
מוסיפים את היין, המרק, התימין והרוזמרין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. להביא לרתיחה.
להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד שהבשר רך.
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתבשיל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך מעט.
בינתיים, בסיר גדול מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד לריכוך.
מוסיפים אורז וחמוציות; מבשלים ומערבבים במשך 3-4 דקות או עד שהאורז משחים קלות.
מוסיפים את המרק. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהאורז רך. מרפרף עם מזלג.
יין מומלץ: שיראז, קברנה סוביניון, Malbec
ניתן לשלב תבשיל בקר עם שיראז, קברנה סוביניון ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא אלו הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. אתה יכול לנסות את NV The Big Kahuna Shiraz. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-7 דולר לבקבוק.
![NV The Big Kahuna Shiraz]()
NV The Big Kahuna Shiraz
דומדמניות שחורות ואוכמניות, יין מעוגל עם סיומת מפולפלת