תבשיל בקר פרסטו
תבשיל בקר פרסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 147 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מים, חמאה, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 92%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: פסטו פסטו, פסטה פרסטו, ו רוטב מרינרה פרסטו.
הוראות
אופים ביסקוויטים לפי הוראות החבילה.
בינתיים, בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים חמאה.
מוסיפים פטריות; מבשלים ומערבבים עד שהם רכים. בשר בקר עם שני מזלגות; מוסיפים למחבת.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתבשיל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מחלקים תבשיל בין שתי קערות; כל אחד מהם עם ביסקוויט.
יין מומלץ: שיראז, קברנה סוביניון, Malbec
שיראז, קברנה סוביניון ומלבק הן אפשרויות מצוינות לתבשיל בקר. יינות אדומים מלאים אלה הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא האוסף של יאלומבה סמואל שיראז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
![האוסף של יאלומבה סמואל שיראז]()
האוסף של יאלומבה סמואל שיראז
ברוסה שיראז מוריש הנגיש, בעל גוף מלא ובשרני. עמוק ודובר בניחוחות של פירות כהים, תבלינים אדומים, אניס ודובדבנים בשלים, החיך זורם במרקם אחיד לקראת גימור רך.תיהנו עם המבורגרים בטטה ושעועית שחורה או צלי טלה עם כל הקישוטים.