תבשיל בקר, שעועית ושעורה
תבשיל בשר, שעועית ושעורה דורש מסביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 240 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם אורגנו, כרוב, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . וזה מצוין. נסו תבשיל בקר, שעועית ושעורה, תבשיל שעורה בקר, ו תבשיל בקר-שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל סיר גדול או תנור הולנדי עם ספריי בישול.
מניחים מעל חום בינוני ומבשלים בשר עד חום. מערבבים בצל ומבשלים עד שקוף.
מסננים שומן. מערבבים במלח, פלפל ושום ומבשלים 1 דקה.
יוצקים מרק בשר, מים ועגבניות. מערבבים תפוחי אדמה, גזר, כרוב, שעורה ושעועית. ומתבלים עם אורגנו, בזיל, רוזמרין וקראווי. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 20 דקות.