תבשיל בקר תפוחים
אם יש לכם בצל, שמן זית, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוח מקינטוש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת צליין חמוציות-תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו תבשיל בקר תפוחים, תבשיל סיידר תפוחים איטי, ו תבשיל סיידר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח, פלפל, ותימין בקערה. לזרוק קוביות בשר בתערובת הקמח.
מחממים שמן זית בתנור הולנדי או בסיר גדול על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, קוביות בקר חומות מכל הצדדים.
מערבבים בשחמה, סיידר תפוחים, מים וחומץ סיידר בסיר ומביאים אותו לרתיחה.
הוסף עלה דפנה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים, מכוסה חלקית, במשך 1 שעה.
מערבבים גזר, תפוחי אדמה, בצל, סלרי ותפוח ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -1 שעה יותר.