קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

תבשיל בקר תפוחים

תבשיל בקר תפוחים
אם יש לכם בצל, שמן זית, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוח מקינטוש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת צליין חמוציות-תפוחים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו תבשיל בקר תפוחים, תבשיל סיידר תפוחים איטי, ו תבשיל סיידר בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח, פלפל, ותימין בקערה. לזרוק קוביות בשר בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קוביות בשרקוביות בשר
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים שמן זית בתנור הולנדי או בסיר גדול על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, קוביות בקר חומות מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות בשרקוביות בשר
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מערבבים בשחמה, סיידר תפוחים, מים וחומץ סיידר בסיר ומביאים אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
הוסף עלה דפנה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים, מכוסה חלקית, במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
5
מערבבים גזר, תפוחי אדמה, בצל, סלרי ותפוח ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
תפוחתפוח