תבשיל בראנץ ' לילה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו תבשיל בראנץ ' בן לילה. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 66 סנט למנה מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם חמאה, תהליך מוצר גבינה אמריקאי, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו תבשיל בראנץ ' איטלקי בן לילה, לילה טקס-מקס טורטיה בראנץ ' אופים, ו תבשיל בראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול ממיסים 2 כפות חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים מעט. מערבבים גבינה עד להמסה.
במחבת טפלון גדולה הקפיצו פטריות ובצל ירוק בחמאה שנותרה עד שהם רכים.
להוסיף בשר חזיר; חום דרך.
להקציף תחליף ביצה וביצים; להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים עד כמעט להתייצבות. מערבבים ברוטב גבינה.
העברה ל-13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. זורקים קוביות לחם עם חמאה. מסדרים מעל תערובת ביצים; מפזרים פפריקה. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.