תבשיל בראנץ ' פסחא
תבשיל בראנץ ' הפסחא דורש בסביבה 12 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 466 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור חג המולד. אם יש לכם בזיליקום, טפטוף בייקון, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו תבשילי בראנץ ' מוקרמים לחג הפסחא, תבשיל תפוחי אדמה קל לבראנץ ' פסחא, ו בראנץ ' פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מניחים נקניק לתוך שומן חזיר, ומבשלים עד מתפורר וחום, על 10 דקות.
מניחים את הנקניק על הצלחת עם הבייקון, ושופכים את כל אבל 1/4 כוס של טפטוף בייקון.
להפחית את החום בינוני, ומערבבים את הבצל, שום, פחית אחת של צ ' ילי ירוק. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 10 דקות. בינתיים, לנצח את הביצים בקערת ערבוב גדולה עם עשן נוזלי, רוטב פלפל חריף, מלח מתובל, פלפל לבן, פטרוזיליה, בזיליקום עד חלקה. פרסו את הבייקון, ומערבבים בייקון ונקניקיות לביצים עם פחית הצ ' ילי הירוקה הנותרת, תפוחי אדמה מטוגנים ובצל מבושל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור ומערבבים עד שמערבבים באופן שווה.
הכן צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול. סקופ את תערובת hash בראון לתוך המנה מוכנה, להחליק את החלק העליון. מכסים בנייר אלומיניום, ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים את המנה המכוסה בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
הסר את התבשיל מהתנור, לחשוף, ומפזרים באופן שווה עם פלפל ג 'ק ו מונטריי ג' ק גבינות.
מפזרים את גבינת הצ ' דר בצורת צלב, ומתווים עם הזיתים השחורים. חזור לתנור ואפה עד שהגבינה תהיה חמה ותוססת, 20 עד 30 דקות יותר.