תבשיל בראנץ ' של חג הפסחא
אם יש לך בערך 12 שעות ו -40 דקות לבלות במטבח, תבשיל בראנץ הפסחא עשוי להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה משמש 15. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בצל, גבינת צ'דר, זיתים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 30%. נסו תבשיל בראנץ ' של חג הפסחא, תבשיל תפוחי אדמה קל לבראנץ ' של חג הפסחא, ו בראנץ ' של חג הפסחא עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מניחים נקניק לתוך שומן בייקון, ומבשלים עד מתפורר וחום, כ -10 דקות.
מניחים את הנקניקייה על הצלחת עם הבייקון, ויוצקים את כל טפטופי הבייקון למעט 1/4 כוס.
מנמיכים את האש לבינונית ומערבבים פנימה את הבצל, השום ופחית אחת של צ ' ילי ירוק. מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -10 דקות. בינתיים מקציפים את הביצים בקערת ערבוב גדולה עם העשן הנוזלי, רוטב הפלפל החריף, המלח המתובל, הפלפל הלבן, הפטרוזיליה והבזיליקום לתערובת אחידה. מפוררים את הבייקון ומערבבים בייקון ונקניק לביצים עם פחית הצ ' ילי הירוק שנותרה, חום חשיש ובצל מבושל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
הכינו תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול. סקופ את תערובת חום חשיש לתוך המנה מוכנה, להחליק את הדף. מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
אופים את צלחת מכוסה בתנור שחומם מראש במשך שעה 1.
מוציאים את התבשיל מהתנור, חושפים ומפזרים באופן שווה גבינות פלפל ג 'ק ומונטריי ג' ק.
מפזרים את גבינת הצ ' דר בצורת צלב, ומתווים עם הזיתים השחורים. מחזירים לתנור ואופים עד שהגבינה חמה ומבעבעת, 20 עד 30 דקות נוספות.