קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

תבשיל ברונסוויק

תבשיל ברונסוויק
תבשיל ברונסוויק יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בייבי לימה שעועית, בייבי לימה שעועית, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 17%. נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 2 ליטרים של מים ועוף לרתיחה בתנור הולנדי; מפחיתים את החום ומבשלים 40 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר עוף, ולהניח בצד. שמור 3 מרק כוסות בתנור הולנדי. (שמור מרק שנותר לשימושים אחרים.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
יוצקים שעועית לימה משומרת ונוזל דרך מסננת רשת תיל לתוך תנור הולנדי, שומר שעועית; להוסיף עגבניות לתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימה משומרתשעועית לימה משומרת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 40 דקות או עד הנוזל מצטמצם בשליש.
5
עור, עצם ועוף קצוץ. שעועית שמורה מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
מוסיפים עוף, שעועית קפואה ופירה, תפוחי אדמה ובצל לתנור הולנדי. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 3 שעות ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מערבבים תירס ושאר החומרים; לבשל על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר