קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות9
ציון בריאות44
מגזין

תבשיל ברונסוויק לקהל

תבשיל ברונסוויק לקהל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברונסוויק לקהל. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם עוף מטוגן, עגבניות, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים סיר ברזל יצוק 14 ליטר על להבת גז חיצונית (להיות בטוח שזה בטוח ולא יתהפך וכי ילדים נשמרים משם).לשים בערך 1 גלון של מים, עוף שלם (זפק) ועלי דפנה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בואו להרתיח 30 דקות או עד העוף נעשה.כאשר העוף נעשה, להסיר אותו מן הסיר, עוזב את המרק רותח, ומניח אותו בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את כל הירקות וחזיר צלוי למרק העוף שנותר בסיר.Debone ולגרוס את בשר העוף ולהוסיף לסיר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף מספיק מיץ V-8 כדי לקבל את העקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
5
מוסיפים שום ותבלינים.מבשלים על רתיחה גבוהה/נמוכה במשך 1-2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע ירקות להתיישב לתחתית הסיר.לטעום לפני ההגשה ולהוסיף תיבול נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת