נזיד הברונסוויק של דודה דוט יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מים, תפוחי אדמה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים מים להרתיח בסיר; מוסיפים תפוחי אדמה, ומרתיחים עד במכרז (כ -15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
יוצקים את תפוחי האדמה ואת המים המשמשים להרתיח אותם לתוך סיר גדול. מערבבים בצל, אפונה, תירס, עגבניות, הודו טחון ובייקון. מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מערבבים במלח, פלפל, מלח שום וסוכר. אם התבשיל נראה מימי מדי, מערבבים יחד קמח וכמה מנוזל התבשיל בכוס קטנה, ולאחר מכן מערבבים תערובת לתוך התבשיל. המשך לבשל במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה