קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות5
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל ברוקולי וגבינה

תבשיל ברוקולי וגבינה
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מים, תעבדי רוטב גבינה, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: תבשיל גבינה ברוקולי, נקניק, ברוקולי, תבשיל מקרוני וגבינה, ו תבשיל ברוקולי-גבינה.

הוראות

1
בסיר להביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים אורז, מפחיתים חום, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בזמן שהאורז מתבשל, מניחים ברוקולי קפוא במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
תנור חום לברוקולי בינוני נמוך ולהפשיר ברוקולי כאשר הברוקולי הוא 90% מופשר להוסיף רוטב גבינה מעובד לברוקולי ולתת להמיס. כאשר האורז השלים בישול להוסיף תערובת ברוקולי-גבינה ואורז 9x13 אפייה צלחת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ברוקוליברוקולי
רוטברוטב
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
כירייםכיריים
6
מניחים תבשיל בתנור שחומם מראש 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 10 דקות; או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור