תבשיל ברוקולי ועגבניות
ברוקולי ותבשיל עגבניות דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. יש מרק זה 255 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם ברוקולי, שום, זרעי כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי ועגבניות, תבשיל טלה וברוקולי, ו תבשיל עוף וברוקולי מוקרם.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה. הכן קערה של מי קרח מלוחים היטב. זרוק את פרחי הברוקולי למים הרותחים.
תן למים לחזור לרתיחה ומבשלים 2 דקות. מיד לצלול את הברוקולי לתוך מי הקרח המלוחים ולתת לו להתקרר.
הסר את הברוקולי הקר ממי הקרח ושמורה עם גזע"מטבעות".
במחבת סאוט יבשה קטנה טוסט זרעי כוסברה עד שהם הופכים ארומטיים מאוד, 3 עד 4 דקות. דופק את זרעי כוסברה במטחנת תבלינים לאבקה דקה. שמור.
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהוסיף את הבצל. מתבלים במלח וקורטוב של פלפל אדום מרוסק. מביאים את המחבת לחום בינוני-גבוה ומבשלים את הבצלים עד שהם רכים וארומטיים, 7 עד 8 דקות.
מוסיף את השום, זנגביל, וזרע כוסברה הקרקע ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר.
מוסיפים את העגבניות ומתבלים במלח. מביאים את התערובת לרתיחה ולצמצם לרתיחה. מבשלים את התערובת על אש בינונית במשך כ 10 דקות. לזרוק את פרחי ברוקולי ואת גזע"מטבעות". מבשלים עד העגבניות באמת להיאחז ברוקולי, 10 עד 12 דקות.