תבשיל בשר-בקר-מפוצל-אפונה פרסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר-ו-פיצול-אפונה הפרסי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, מיץ לימון, allspice הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו כבש פרסי עם אפונה מפוצלת, תבשיל עוף פרסי, ו תבשיל טלה פרסי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בשמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
לטפוח בשר יבש לזרוק עם 1 כפית מלח. להגביר את החום גבוה, ולאחר מכן להוסיף בשר, זעפרן, וכורכום בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מערבבים במים ועגבניות, ואז מבשלים, מכוסה, 1 שעה.
מערבבים אפונה מפוצלת, רסק עגבניות, לימונים אומאני (אם משתמשים), קינמון, allspice, ו 1/2 כפית פלפל ומבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא מאוד רך, 1 עד 1/4 שעות יותר. להשליך לימונים אומאני ומערבבים במלח ומיץ לימון מפתח לפי הטעם.