תבשיל בשר ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 500 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך בצל, עגבניות משומר, תירס הקרנל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם תירס לערבב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם תירס הודי כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בשר ברביקיו, רוסטביף על הברביקיו., ו בשר ברביקיו קוריאני (בולגוגי).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל עד להשחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל, פלפל, תירס ועגבניות. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ירק
עגבנייה
בצל
תירס
4
מסננים עודפי שומן ומערבבים ברוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
5
מורחים את תערובת הבשר בשכבה זוגית בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
הכן את תערובות הבלילה לחם תירס על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס
7
מורחים את הבלילה על החלק העליון של תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בקר
8
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון הוא חום זהוב, וסכין מוכנס לתוך מרכז שכבת לחם התירס יוצא נקי.