תבשיל בשר המבורגר
תבשיל בשר המבורגר יכול להיות רק התבשיל אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. גשו לסופר וקנו פטריות, אגוז מוסקט, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו המבורגר סטרוגנוף, המבורגר סטרוגנוף, ו המבורגר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 191°. spray 3 ליטר תבשיל עם ספריי בישול nonstick. מבשלים אטריות ביצים לפי ההוראות של החבילה.
בינתיים, ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר טחון, פטריות ושום על חום בינוני גבוה במשך 5 עד 7 דקות או עד בשר מבושל היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מסננים; להסיר תערובת בשר ממחבת.
באותו מחבת, לשלב תערובת רוטב, פלפל ומים; לערבב היטב. מבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 5 דקות או עד מבעבע מעובה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים שמנת חמוצה ואגוז מוסקט.
מוסיפים אטריות מבושלות ותערובת בשר לרוטב; מערבבים לשלב. תערובת כפית לתוך תבשיל מרוסס; כיסוי.
אופים ב 191°. במשך 30 עד 40 דקות או עד מבעבע ומחומם ביסודיות.