תבשיל בשר ואטריות
תבשיל בשר ואטריות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 826 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מרק עגבניות מרוכז, שום, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל אטריות בשר, תבשיל בשר ואטריות, ו תבשיל בשר גורמה-אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מבשלים את האטריות על פי הוראות החבילה.
חום בשר בקר טחון במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. מערבבים את מרק עגבניות, רוטב ווסטרשייר ושום, מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך ולתת להתבשל.
כאשר אטריות נעשות, מערבבים אותם ואת הגבינה לתוך הרוטב רותח עד גבינה מותכת. מערבבים את השרי לתוך הרוטב ומערבבים במשך 1 דקה, ואז מניחים בצלחת תבשיל 2 ליטר ומפזרים עם גבינת פרמזן לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.