תבשיל בשר ופטריות סיני עם תבלינים שלמים
תבשיל בשר ופטריות סיני עם תבלינים שלמים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו חזה בקר, פטריות, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: בשר בקר בסגנון סיני, בטטה, ונזיד בוק צ'וי, תבשיל פטריות בקר, ו תבשיל בקר ופטריות.
הוראות
מערבבים מים רותחים ופטריות. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
הסר פטריות עם כפית מחוררת. קוצצים פטריות; להפריש. מסננים השריית נוזל דרך מסננת cheesecloth-או נייר מגבת מרופדת לקערה. להשליך מוצקים; להזמין 1 כוס השריית נוזל.
מחממים תנור הולנדי גדול מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
הוסף בשר; לבשל 8 דקות מכל הצדדים או עד השחמה.
להוסיף בצל 3/4 כוס, זנגביל ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בנוזל השריה שמור, 1 1/4 כוסות מים, והבא 9 מרכיבים (1 1/4 כוסות מים דרך קינמון); מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה. מערבבים פטריות. מכסים ומבשלים 40 דקות או עד בשר מכרז.
הסר תערובת בשר עם כף מחורצת. להשליך כוכב אניס, ציפורן, צ ' ילי מיובש, מקל קינמון. להביא את הנוזלים הנותרים לרתיחה; לבשל 3 דקות או עד מופחת 1 כוס. מערבבים 3/4 כוס בצל ושמן.
מגישים תערובת בקר על אורז עם רוטב.