תבשיל בשר חזיר ואורז בר
תבשיל בשר חזיר ואורז בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סלרי, פימנטו, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אורז בר ותבשיל חזיר, תבשיל אורז בר, ו תבשיל אורז בר עוף.
הוראות
מניחים אורז ומים בסיר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 45 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
מניחים חזיר במחבת ומבשלים עד חום שווה.
הפחת את חום המחבת לחמאה בינונית והמיס. מערבבים בצל וסלרי, ומבשלים עד רך; להפריש.
מערבבים קמח לחמאה שנותרה עד חלקה. בקערה, מערבבים את נוזל הפטריות השמורות וחצי; מערבבים למחבת ומבשלים עד מעובה. מערבבים במרק.
מערבבים 6 כוסות אורז מבושל, בייקון מבושל, חזיר מבושל, פטריות, שקדים, פימנטו, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
אופים 40 דקות בתנור שחומם מראש.