תבשיל בשר חזיר ושוויצרי
תבשיל בשר חזיר-ו-שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם תערובת ביסקוויק אפייה מקורית, חמאה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. מתכונים דומים: חזיר מתובל ותבשיל שוויצרי, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה.
הוראות
להביא הראשון 5 מרכיבים לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה לערבב שיבולת שועל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 עד 7 דקות.
להוסיף 1/2 כוס גבינה ושום, ערבוב עד גבינה נמסה; לתת תערובת מגניב 10 עד 15 דקות. מערבבים 2 ביצים, ויוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 20 דקות; להסיר מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מפזרים הנותרים 1 1/2 כוסות גבינה, בשר חזיר, בצל ירוק באופן שווה על קרום שיבולת שועל.
לטאטא יחד 6 ביצים שנותרו 1/2 כוס חלב; לשפוך לתוך הקרום.
מערבבים יחד הנותרים 1 1/2 כוסות חלב ואפייה לערבב; לשפוך על תערובת ביצה, מתפשט קצה צלחת עם גב של כף.
אופים ב 400 במשך 35 דקות. מגניב 10 דקות, לחתוך לריבועים.