תבשיל בשר חזיר עם פלפל מתוק וחם מהאברוצו
תבשיל חזיר עם פלפל מתוק & חם מן Abruzzo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך מלח ופלפל, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל עוף עם פלפלים מתוקים, צלעות חזיר עם חומץ ופלפלים מתוקים, ו צלעות חזיר עם חומץ ופלפלים מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מחבת או מחבת גדולה, מחממים 4 כפות של שמן זית על חום גבוה. עבודה בקבוצות, חום את החזיר מכל הצדדים, הוספת שמן זית יותר, l לפי הצורך ותבלינים עם מלח ופלפל שחור כפי שאתה הופך את הבשר. כל אצווה צריך לקחת 8 עד 10 דקות. כאשר אצווה מוכנה, השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את החלקים לטאג ' ין. Deglaze המחבת עם כמחצית היין ויוצקים את המיצים על הבשר.
במחבת מחבת או מחבת, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן זית על חום בינוני ולהוסיף את הבצל. Sauté במשך כ -10 דקות, עד רך מאוד.
מוסיפים את השום, זרעי שומר, פלפל צ ' ילה ומבשלים 3 דקות יותר.
מוסיף את היין שנותר ואת העגבניות ומבשלים במשך כמה דקות כדי למזג את הטעמים.
מעבירים את הרוטב לטג ' ין יחד עם החזיר והמיצים שלו.
מוסיפים את הפלפלים, מעלים את החום למדיום ומביאים לרתיחה עדינה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד חזיר הוא רך meltingly.
לטעום את התבשיל ולהתאים את התיבול. אתה יכול להוסיף כמה כפות חומץ לאיזון.
מתוך סיפון הטאג 'ין: 25 מתכונים לארוחות מבושלות לאט על ידי ג' ויס גולדשטיין. טקסט © 2008 by Joyce Goldstein; photography © 2008 leigh Beisch. Reprinted with permission by Chronicle Books.