תבשיל בשר טחון איטי
. אם יש לכם תפוחי אדמה, בשר טחון, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי בשר בקר סטרוגנוף, בישול איטי טחון בשר בקר וגבינה פסטה, ו בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת מעל חום בינוני עם בצל ושום עד הבשר הוא השחמה לחלוטין, על 10 דקות.
מערבבים קרם של מרק פטריות, מרק ירקות, קוקטייל מיץ ירקות, שרי, ורוטב ווסטרשייר יחד בבישול איטי.
מוסיפים תערובת בקר; מערבבים בתפוחי אדמה, תירס, אפונה, גזר, חתיכות פטריות, פתיתי סלרי, מלח, פלפל שחור, מיורן, ותימין. הגדר תנור נמוך, לכסות, ומבשלים עד ירקות רכים ורוטב התעבה, כ 8 שעות. אם העדיף, להגדיר את התנור על גבוה ומבשלים 4 שעות.